Røde Kors Logo

Bliv frivillig

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre - og du får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken.

Som frivillig er du med til at gøre en forskel for andre. Når du giver en del af din tid til at udføre et stykke arbejde for Røde Kors, er du med til at hjælpe nogle af de svageste, både her i Danmark, men også ude i verden. Der er mange måder at være frivillig på, nogle er det i perioder og andre har en fast ugentlig vagt. 

Hos Røde Kors Gentofte spænder det frivillige arbejde bredt og afhænger af, hvilken aktivitet du vælger at deltage i. Som frivillig har du mulighed for at vælge netop det frivilligjob, som passer bedst til dine kompetencer, tid, interesse og hverdag.  

Frivilligt arbejde er ulønnet. Du kan være frivillig fast 3-4 timer om ugen, eller når der er konkrete opgaver, der skal løses. 

Hvorfor skal man blive frivillig?
Som Røde Kors-frivillig bliver du en del af verdens største humanitære organisation. Du er med til at gøre en forskel for andre og får samtidig gode oplevelser og nye kompetencer med i rygsækken. Vi har altid brug for en ekstra hånd, og alle slags kræfter er unikke.

Som frivillig i Røde Kors Gentofte er du med til at gøre en kæmpe indsats for dem, der ikke har så mange muligheder. Samtidig bliver du en del af et stort fællesskab sammen med mere end 160 andre engagerede frivillige. 

Hvordan bliver man frivillig?
Hos Røde Kors Gentofte har vi en bred vifte af aktiviteter, og derfor har vi også brug for mange forskellige typer af frivillige. Vi har plads til alle, der har lysten til at gøre en forskel for andre.

Hvad enten du kommer med livslang erfaring og en klar idé om, hvad du vil, eller du er ung og nysgerrig over for, hvad fremtiden byder på, så vil vi gøre vores bedste for at finde den rette plads til dig. 

Hvis du allerede nu ved, hvad du vil lave som frivillig, så er du velkommen til at tage direkte kontakt til den relevante aktivitetsleder.

Er du i tvivl om dine muligheder, eller vil du blot høre mere om at være frivillig i Røde Kors Gentofte, så kan du kontakte vores formand Florence Laraignou via kontakt-knappen nedenfor.

Det siger de frivillige

Danialla Loca
"Som frivillig føler jeg, at jeg bidrager til noget, jeg står inde for. Jeg føler, at jeg giver, og jeg får helt sikkert noget igen."
Janne Pedersen
"Som frivillig i en af Røde Kors' butikker føler jeg, at jeg er med til at gøre en forskel - ikke kun i min lille verden, men globalt."
Vibeke Holstein
"Vi har i dag et fantastisk team, som hygger os med landsindsamlingen, og vi prøver år for år at forbedre logistikken og at få flere indsamlere."
Søren Hesel
"Jeg kommer altid hjem efter en vagt med et smil og fyldt med energi og taknemmelighed på grund af dem, jeg har hjulpet og dem, jeg har mødt."
Copyright © 2022 – 2024 Røde Kors Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrosschevron-down