Røde Kors Logo

Julehjælp

Julen er for mange en højtid præget af glæde og samvær med familie og venner. Gaver og julemad er en fast tradition for de fleste, men for nogle mennesker er julen og december måned en tilbagevendende begivenhed fyldt med bekymringer. Hvor skal pengene komme fra? Hvordan skal vi få råd til en gave til Peter?

 

Hvert år uddeler Røde Kors julehjælp til økonomisk trængte børnefamilier i Danmark. Også i Gentofte findes der dårligt stillede familier, som ikke har midler til at købe julemad og gaver til børnene.

 

I Røde Kors Gentofte bliver der årligt uddelt julehjælp til ca. 100 familier.

 

Sådan søger du om julehjælp i 2022

Har du eller din familie behov for julehjælp, skal I sende en ansøgning. Ansøgningsskemaet finder I her:  Søg julehjælp - læs hvordan du kan søge julehjælp | Røde Kors (rodekors.dk) fra den 1. november.

 

Fristen for at søge julehjælp er onsdag den 30. november.

 

Vi forsøger at imødekomme alle relevante ansøgninger, men da vi forventer, at mange vil søge i år, kan det være, at det ikke bliver muligt. 

 

Du får svar på din ansøgning pr. mail i uge 49 (mellem 5. og 11. december). Hvis du får bevilget julehjælp, får du samtidig besked om, hvor og hvornår du kan hente den.

 

Sådan giver du julehjælp

Vil du hjælpe med at give økonomisk trængte børnefamilier en god jul. Her kan du give dit bidrag: Giv udsatte børn en god jul | Røde Kors (rodekors.dk)

 

Vil du være frivillig

Har du lyst til at blive frivillig inden for julehjælp, eller vil du gerne høre mere, kan du kontakte aktivitetsleder Lillan Thune Andersen, gentofte.julehjaelp@rodekors.dk.

Aktivitetsleder

Lillan Thune Andersen
Copyright © 2021 – 2023 Røde Kors Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrosschevron-down