Røde Kors Logo

Genbrug

I Røde Kors Gentofte driver vi to genbrugsbutikker, som begge sælger velholdt tøj, sko og accessories. Begge butikker ligger på Strandvejen i Hellerup. Vores populære butik for dame- og herretøj i nr. 130E og vores flotte butik for babyer, børn og unge i nr. 138C.

Begge butikker modtager genbrugstøj fra lokalområdet, og det er ofte eksklusive mærkevarer og næsten ubrugt tøj. Det er rygtedes, så vi har kunder fra mange steder i landet.

Overskuddet fra butikkerne går til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark. Vi er i alt ca. 70 frivillige, der driver butikkerne - og vi vil gerne være flere i begge butikker.

Aflevering af tøj
Begge butikker er meget taknemlige for de fantastiske donationer fra lokalområdet. Vi tager gerne imod tøj, sko og tilbehør, der er rent, helt og pænt. Tøjet kan afleveres i i butikkernes åbningstid. For at sikre dig, at der er nogen til at modtage tøjet, så tjek gerne at butikken er åben.

Frivillig i butikken
Vi har altid brug for en ekstra hånd, så har du lyst til at arbejde med mode og genbrug 3-4 timer om ugen? Og vil du gerne gøre en forskel og samtidig være en del af et fællesskab med andre frivillige? Så er det måske noget for dig at blive frivillig i en af vores to genbrugsbutikker.

Som frivillig indgår du i det daglige arbejde i butikken. Typiske opgaver er sortering og klargøring af tøj og sko, kundebetjening, dekoration og prissætning.

Hvis du vil høre mere om arbejdet som frivillig i vores genbrugsbutikker, kan du sende en mail til vores butiksledere:

Janne Pedersen og Rebecca Shaw Frandsen (genbrugsbutik for dametøj og -tilbehør) - gentofte.genbrug130@rodekors.dk

Lillan Thune Andersen (genbrugsbutik for tøj og tilbehør til baby, børn og unge) - gentofte.genbrug138@rodekors.dk

Aktivitetsleder

Lillan Thune Andersen
Copyright © 2021 – 2024 Røde Kors Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrosschevron-down