Røde Kors Logo

Dame- og herretøj

Her kan du finde det fineste tøj til hverdag og fest, sko samt tilbehør. Tøjet henvender sig til alle typer kvinder og mænd i  alle aldre. Her kan du finde noget for enhver smag. Du kan være heldig og gøre et rigtig godt fund.

Alt i butikken er næsten ubrugt eller nyt, det er ofte mærkevaretøj, og der kommer hele tiden nye varer på bøjlerne. Det skyldes, at vi får mange flotte donationer fra lokalområdet.

Vi er meget stolte af vores butik, som åbnede i 2003. Fra starten har den været meget velbesøgt, og vi har mange faste kunder og kunder, som kommer langvejs fra.

Et godt formål
Alle i butikken arbejder frivilligt, og vi er ca. 35 frivillige, der driver butikken.
Overskuddet fra butikkerne går til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark.

Aflevering af tøj
Vi tager gerne imod tøj, sko og accessories, der er rent, helt og pænt. Tøjet kan afleveres i butikkernes åbningstid. For at sikre dig, at der er nogen til at modtage tøjet, så tjek gerne, at butikken er åben.

Frivillig i butikken
Vi har altid brug for en ekstra hånd, så har du lyst til at arbejde med mode og genbrug 3-4 timer om ugen? Og vil du gerne gøre en forskel og samtidig være en del af et fællesskab med andre frivillige?

Så er det måske noget for dig at blive frivillig i en af vores to genbrugsbutikker. Som frivillig indgår du i det daglige arbejde i butikken. Typiske opgaver er sortering og klargøring af tøj og sko, kundebetjening, dekoration og prissætning.

Hvis du vil høre mere om arbejdet som frivillig i butikken, kan du skrive til butiksleder Janne Petersen, gentofte.genbrug130@rodekors.dk

 

Butiksledelse

Becca Shaw Frandsen
Janne Petersen

Her finder du os

Strandvejen 130E
2900 Hellerup
tlf. 39 62 15 22
gentofte.genbrug130@rodekors.dk

Vi holder åben

Man til Fre: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00
Copyright © 2021 – 2024 Røde Kors Gentofte - Design Mikael Hansen
magnifiercrosschevron-down